SÁBA INTIM SÍKOSÍTÓ GÉL 75 g
SÁBA INTIM SÍKOSÍTÓ GÉL 75 g
2 055 Ft

SÁBA INTIM SÍKOSÍTÓ GÉL 75 g

A SÁBA intim síkosító gél ajánlott mindennapi használatra is a klimax alatt, mivel hidratálja a belső hüvelyhámot. Fokozott komfort érzést biztosít a kellemetlen hüvelyszárazsággal szemben.

2 055 Ft
A vásárlás után járó pontok: 21 Ft
Részletek

A hüvely természetes egyensúlyát az egészségi állapoton kívül az életciklus során bekövetkező változások is felboríthatják. A klimax során hormonális változásokra a laktobacilusok “életereje” csökken. A normálisan savas pH-érték folyamatosan eltolódik a semleges, sőt lúgos irányba. A hüvelyhám elvékonyodik, a természetes nedvesedés jelntősen csökken és kialakul a hüvelyszárazság. A szexuális élet örömeit felváltja a kellemetlen együttlét élménye. Ennek megelőzéséhez jelent nagy segítséget a SábaC intim síkosító gél használata.

Megvéd a mikrosérülések kialakulásától, megszabadít a fájdalomérzettől. A SÁBA intim síkosító gél ajánlott mindennapi használatra is a klimax alatt, mivel hidratálja a belső hüvelyhámot. Fokozott komfort érzést biztosít a kellemetlen hüvelyszárazsággal szemben. Steril textúrája miatt a használata biztonságos!

 


Vásárolja meg a Prémiumvitamin boltban!

Adatok
Cikkszám
25004619
Tömeg
80 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek