Lactofeel hüvelygél 7x5 ml tubusban
Lactofeel hüvelygél 7x5 ml tubusban
4 280 Ft

Lactofeel hüvelygél 7x5 ml tubusban

Tejsav tartalmú prebiotikus hüvelygél.
Helyreállítja a hüvely normál pH-szintjét, és az egészséges hüvelyflórát. Kezeli és megelőzi a leggyakoribb hüvelyfertőzést, a bakteriális vaginózist. Klinikailag igazolt hatása és biztonságossága.
4 280 Ft
A vásárlás után járó pontok: 43 Ft
Részletek

Bakteriális vaginózis (BV) kezelésére, a normál hüvelyflóra és pH fenntartására

Helyreállítja a hüvely normál pH-szintjét és az egészséges hüvelyflórát, ezáltal:
- kezeli a bakteriális vaginózist,
- semlegesíti a hüvely rendellenes szagát,
- gyorsan enyhíti a rendellenes folyást és a kellemetlen érzést a hüvelyben.

Klinikailag igazolt hatása és biztonságossága. Várandósság és szoptatás alatt is használható. Egészségpénztári kártyára megvásárolható.

 

Részletes termékleírás

Rendellenes folyás? Zavaró szag? Kellemetlen érzés? Nincs egyedül ezekkel a tünetekkel.


Természetes körülmények között a hüvelyben különböző típusú baktériumok élnek. Normál esetben a tejsav-baktériumok vannak jelen a legnagyobb számban. A tejsav-baktériumok tejsavat termelnek, amely a hüvely normál, alacsony pH-értékének fenntartásáért felel, és ezáltal véd a fertőzéssel szemben. Ha a tejsav-baktériumok száma lecsökken, a pH-szint megemelkedik, akkor szaporodnak el a „káros” baktériumok. Ennek az állapotnak az orvosi neve a bakteriális vaginózis (BV). A BV fő tünetei: a rendellenes folyás, a zavaró szag és a kellemetlen érzés a hüvelyben.

A BV a hüvely igen gyakori betegsége.

A BV-t számos tényező okozhatja, beleértve a hosszan tartó menstruációt, a gyakori irrigálást, az intim higiéniás szerek használatát és a szexuális érintkezést. Az antibiotikum-kezelések és a méhen belüli eszközök (spirál) szintén befolyásolhatják a hüvelyben kialakult egyensúlyt.
 

A Lactofeel hüvelygél természetes úton kezeli a BV-t


A Lactofeel hüvelygél tejsavat tartalmaz, amely hatékonyan semlegesíti a kellemetlen szagot, és helyreállítja a hüvely normál pH-ját. Glikogént is tartalmaz, amely tápanyagul szolgál a tejsavbaktériumok számára. A normál pH és a tápanyagok segítségével a védelmező tejsav-baktériumok elszaporodnak, és a hüvely természetes egyensúlya helyreáll, hatékonyan enyhítve a rendellenes folyást, a kellemetlen érzést, továbbá megakadályozza a hüvely kellemetlen szagának visszatérését.

 

Kezelés és alkalmazás

A kellemetlen szag, a rendellenes folyás, a kellemetlen érzés, valamint a BV hatékony enyhítésére: napi 1 tubus 7 napig.
Ha a tünetek kiújulását tapasztalja: napi 1 tubus 7 napig.

A Lactofeel hüvelygélt könnyű használni.

A kupakot le kell csavarni, majd a tubus egész nyakát be kell illeszteni a hüvelybe. Nyomja ki a tubus tartalmát. Távolítsa el a tubust a hüvelyből, miközben nyomva tartja, majd dobja el. A Lactofeel hüvelygélt legjobb lefekvéskor alkalmazni. Tanácsos tisztasági betétet használni, mivel gyakran észlelhető enyhe szivárgás. Ez nem azt jelenti, hogy a kezelés sikertelen volt.


A Lactofeel hüvelygélt klinikailag tesztelték

A klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a Lactofeel hüvelygél készítmény biztonságos, és hatékonyan helyreállítja, és fenntartja a hüvely pH-egyensúlyát.
 

A Lactofeel hüvelygél használata biztonságos

A Lactofeel hüvelygél higiénikus, egyszer-használatos tubusokban van. Használható a várandósság alatt és a menstruáció idején is, azonban keresse fel orvosát, ha úgy gondolja, hogy a terhessége alatt hüvelyfertőzése van. Ha hüvelyi gombafertőzése van, vagy a hüvelyhám sérült, akkor a Lactofeel hüvelygél használata okozhat szúró fájdalmat. Ez azonban csak átmeneti jellegű.

Mikor kell orvoshoz fordulni?

Keresse fel orvosát, ha tünetei súlyosbodnak, ha fájdalmat érez, ha a kellemetlen érzés nem szűnik, ha folyása véres, vagy ha folyása a menopauza alatt jelentkezik. Forduljon orvoshoz, ha a terhessége alatt úgy gondolja, hogy hüvelyfertőzése van. Ha azt tapasztalja, hogy a tünetei nem enyhülnek a Lactofeel hüvelygél előírás szerinti használata után sem, akkor további tanácsért forduljon orvosához.

Mikor nem szabad használni a Lactofeel hüvelygélt?

Kerülje a Lactofeel hüvelygél használatát közvetlenül a nemi aktus előtt, ha teherbe szeretne esni, mivel a gélnek alacsony a pH-ja, s ez a közeg kevésbé megfelelő a hímivarsejtek számára. Ne használja fogamzásgátló szerként.


 

A csomag 7 darab egyszer-használatos, 5 ml-es tubust tartalmaz. Ha a tubus károsodott, ne használja.

A lejárati időn túl ne használja a tubust.


A Lactofeel hüvelygél egy orvostechnikai eszköz- CE 0344, gyógyászati segédeszköz.

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Forgalmazó: Exeltis Magyarország Kft., 1011 Budapest, Fő u. 14-18.

 


Vásárolja meg a premiumvitamin boltban!

Adatok
Cikkszám
25113886
Tömeg
40 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek