Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Internetpatika Kft.
Cím:
1116 Budapest, Barázda u.40.
Személyes átvétel itt:
1116 Budapest Barázda u.40. fszt.6.
Telefon:
Áruház neve:
Prémiumvitaminbolt
Adószám:
13407108-2-43
Cégjegyzék szám:
01-09-286017
Bankszámlaszám:
10403208-50526548-71531002
Kapcsolattartó neve:
Prémiumvitaminbolt
Kapcsolattartó telefonszáma:
+3630/1412518
Kapcsolattartó e-mail címe:
Vevőszolgálat /ügyfélszolgálatunk elérhetősége::
+3630/1412518; 8:00-14:00-ig munkanapokon
Tárhelyszolgáltató neve::
Unas Online Kft.
Tárhelyszolgáltató székhelye::
9400 Sopron, Kőszegi út 14.
Tárhelyszolgáltató elérhetősége::
unas@unas.hu · +36-99/200-200
Szállítás
Sprinter
sprinter_pudo
Ön a Sprinter futárszolgálatot választotta. Gyors és rugalmas háztól-házig szállítás, minősített futárokkal.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
15 999  Ft
1 690 Ft
16 000  Ft
-
ingyenes
PickPack
A Pick Pack Pont-ok frekventált helyeken megtalálható Relay és Inmedio hírlapüzletek. Az ilyen költséghatékony, személyes áruátvételt biztosító Pick Pack Pont-ok már országszerte több száz helyen vannak jelen.

Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
15 999  Ft
990 Ft
16 000  Ft
-
ingyenes
Foxpost
foxpost_hu_xlsx_automata
A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni. Csomagodat 14 napon belül a webshop kondíciói szerint visszaküldheted. Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával. Az automaták listáját és további információt itt találsz.
KÉRJÜK IDŐBEN, AZ ÉRTESÍTÉSTŐL SZÁMÍTOTT 3 NAPON BELÜL VEGYE ÁT A CSOMAGJÁT! KIZÁRÓLAG ELŐRE KIFIZETETT RENDELÉS ESETÉN VÁLASZTHATJA A CSOMAGAUTOMATÁT! MEGÉRTÉSÉT KÖSZÖNJÜK!
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
15 999  Ft
990 Ft
16 000  Ft
-
ingyenes
Átvételi pont
Személyes csomagátvételi lehetőség budapesti XI. kerületi raktárunkban.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
15 999  Ft
450 Ft
16 000  Ft
-
ingyenes
MyGLS házhozszállítás
mygls_api
Kiválóan felépített hálózatával gyors és zökkenőmentes csomagszállítást tesz lehetővé, így a csomagok már a feladást követő munkanapon kiszállításra kerülnek.

A hatalmas GLS HUB mellett 89 depó és több mint 2200 futár gondoskodik arról, hogy a csomagok a megfelelő szortírozást követően minél előbb eljuthassanak a címzettekhez. A házhozszállítás mellett 1700 átadópontból (GLS CsomagPontok és GLS Automaták) álló hálózatával a GLS ebben a szegmensben is országos lefedettséget kínál. Ezen szállítási mód egyes terméktípusok esetében (törékeny, nagy térfogatú stb.) valamint több csomagból álló rendelések esetén nem választható. Szállítási értékhatártól függetlenül fizetendő a szállítási díj!
Szállítási költség: 1 890 Ft
MyGLS Csomagpont
mygls_api_dropoffpoints
Igazítsa saját idejéhez a csomagátvételt a GLS Automaták és GLS Csomagpontok segítségével.

A GLS Automaták többsége elhelyezkedésüknek köszönhetően 0-24 óráig rendelkezésére áll. A csomag átvételére az értesítésben szereplő PIN kód megadásával 5 munkanap áll rendelkezésre. Az utánvét kifizetése Automata esetén kizárólag bankkártyával történhet.

GLS CsomagPontok esetén a csomag átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával szintén 5 munkanap áll rendelkezésre. A csomagok minden szállítási mód esetében a feladást követő munkanapon kiszállításra kerülnek.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
15 999  Ft
1 590 Ft
16 000  Ft
-
ingyenes
MPL postapont, csomagautomata
mpl_api_postapont
Várható szállítási határidő 7 munkanap!

Ezzel szállítási móddal a Magyar Posta fiókjaiba vagy MOL töltőállomásokra, Coop ill. Media Markt PostaPontokba kérheti a csomag kiszállítását.
A legtöbb MOL PostaPont napi 24, a Coop és Media Markt PostaPontok többsége pedig 12 órában nyitva tart, így a munka előtt és után is elhozhatja a csomagját. Itt megnézheti, hogy Önnek melyik esik útba.
SMS-ben vagy e-mailben értesítjük a küldemény érkezéséről, ahogy Ön szeretné.
Csomagját 5 napig veheti át. MPL Csomagautomata: SMS-ben, e-mailben értesítünk arról, hogy megérkezett a csomagod a Csomagautomatába és az értesítő üzenetben megküldjük az átvételhez szükséges 6 számjegyű kódot. Ezután add meg a kapott átvételi kódot az automata érintőképernyőjén, és az automata már ki is nyitja a csomagodat tartalmazó rekeszt. Ha árufizetéssel (utánvételesen) rendelted a csomagot, az automata bankkártya terminálján tudod rendezni a fizetendő összeget. Ebben az esetben a rekesz a sikeres bankkártyás fizetés után nyílik ki. A csomagokat 2 napig tároljuk az automatában. Ha a rendelkezésre álló idő alatt nem tudsz a csomagodért menni, újabb SMS-ben elküldjük, hogy melyik közeli postán és meddig veheted át rendelésedet. Az átvételre 5 munkanapod van.
Szállítási költség: 990 Ft
MPL házhozszállítás
mpl_api
Várható szállítási határidő 7 munkanap!

Az MPL a Magyar Posta csomagszállítási szolgáltatása. A világ bármely szegletébe, gyorsan, kényelmesen, megfelelő áron, az egyedi igényeknek is megfelelve kínál futárszolgáltatást. Futárszolgálat a csomagok kézbesítését munkanapokon 08:00 - 17:00 között kísérli meg.
Kétszeri kézbesítési kísérlet. Sikertelen kézbesítés esetén a csomagját további 5 napig átveheti a megadott postaponton.Első sikertelen kézbesítést követően a kézbesítő telefonon egyeztet a címzettel a második kézbesítési kísérlet időpontjáról és helyéről, vagy kérheti küldeményének postai szolgáltatóhelyen történő átvételét. Szállítási értékhatártól függetlenül fizetendő a szállítási díj!
Várható szállítási határidő 7 munkanap!
Termékek össztömege
Szállítási költség
0  kg
9,99  kg
1 990 Ft
10  kg
19,99  kg
2 990 Ft
20  kg
40  kg
5 990 Ft
Fizetés
SimplePay
Ezen fizetési mód esetén az OTP Simple Pay rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját vagy már meglévő OTP Simple Pay felhasználóját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a OTP Simple Pay oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. Elfogadott bankkártyák: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron

Fizetési előválasztó:

- Bankkártyás fizetés
- Utalásos fizetés netbankból, mobil alkalmazásból (A fizetési opció kiválasztását követően annak módosítása kizárólag a tranzakció újrakezdésével érhető el!)
- azonnali utalás netbankból
- QR kódos utalás mobilbankból (OTP, Raiffeisen)

FONTOS! Fizetéssel kapcsolatosan nem számolunk fel kezelési költséget!
Utánvét
A megrendelt és kiszállított áru ellenértékét a küldemény átvételekor kell készpénzben vagy bankkártyával kifizetni. Az utánvét kezelési díja rendelési értéktől függetlenül 350 Ft.
Készpénz
Ez a fizetési mód az átvételi pontunkban történő személyes átvétel esetén választható.
Előreutalás
Az átutalásokat az Internetpatika Kft. 10403208-50526548-71531002 számú számlájára kérjük teljesíteni. A megrendelt árukat a rendelési érték teljes összegének bankszámlánkon történő jóváírását követően dolgozzuk fel. (KÉRJÜK, A KÖZLEMÉNY ROVATBA TÜNTESSÉK FEL A MEGRENDELÉSSZÁMOT!) Amennyiben az utalás a megrendelés időpontját követő 48 órán belül nem érkezik meg, a rendelést automatikusan töröljük!
Kapcsolatfelvétel
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!