TENA Lady Slim Ultra Mini 28 db
TENA Lady Slim Ultra Mini 28 db
2 162 Ft

TENA Lady Slim Ultra Mini 28 db

TENA Lady Slim Ultra Mini 28 db
TENA Lady Slim Ultra Mini 28 db
TENA Lady Slim Ultra Mini 28 db
TENA Lady Slim Ultra Mini 28 db

A microPROTEX™ kompressziós technológiával kialakított TENA Lady Slim Ultra Mini tisztasági betét méretű speciális betét alkalmi vizeletcsepegésre

2 162 Ft
A vásárlás után járó pontok: 22 Ft
Részletek

TENA Lady Slim Ultra Mini - női, tisztasági betét méretű inkontinenciabetét

28 db/csomag

Enyhe vizeletszivárgásra - (Köhögéskor, tüsszentéskor, nehéz tárgy emelésekor előforduló vizeletszivárgásra, vagy a terhesség alatt/változókorban jelentkező panaszokra)

Hossz: 19 cm, vastagság: 3 mm

93 ml

1-3 csepp: enyhe vizeletcsepegés, vizeletszivárgás (max. 350ml)

4-5 csepp: középsúlyos vizeletvesztés (350-900 ml)

5-8 csepp: súlyos vizeletvesztés (900ml felett)

Ikonlista, az ikonok magyarázatával az, ami a weboldalon fenn van, pl: https://bit.ly/3do5yQy

Bontsa fel a kartondobozt a preforáció mentén, majd vegye ki a betétet. Húzza le ragaszalagot a termékről, majd helyezze azt ragasztócsíkkal lefelé az alsóneműjébe és bizonyosodjon meg róla, hogy stabilan rögzült. Használat után a terméket a kukába dobja, ne a WC-be!

"A TENA Lady betétek kifejezetten a híg folyadék felszívására lettek kifejlesztve. Gyorsan elvezetik és magukban tartják a beérkező folyadékot.

Egyedi szagsemlegesítő rendszerük meggátolja a kellemetlen szagok kialakulását, légáteresztő borításuk gondoskodik a bőr egészségéről."

"A TENA Lady inkontinenciabetétek gyógyászati segédeszközök. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

A TENA Lady betétek szabadon elérhetők a patikában, gyógyásztati segédeszközboltokban vagy a drogériákban. Vásárlásukhoz nem szükséges orvosi rendelvény."

https://www.tena.hu/tenalady/termekek/inkontinencia-vekony-betet-noknek/tena-lady-slim-ultra-mini-vekony-inkontinenciabetet

Speciális betét nőknek alkalmi vizeletcsepegésre.

A TENA Lady betétek HÁRMAS VÉDELMET nyújtanak a szivárgás, a szagok és a nedvesség ellen. Biztonságot és diszkréciót nyújtanak, akkor és amikor szükség van rá. A TENA Lady Slim-et kifejezetten enyhe vizeletszivárgás esetére tervezték. Egyenkénti csomagolással rendelkezik.

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

 

 

 


Vásárolja meg a Prémiumvitamin boltban!

Adatok
Cikkszám
25127423
Tömeg
170 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek