TENA ProSkin Nedves Mosdatókesztyű 8 db/csomag
TENA ProSkin Nedves Mosdatókesztyű 8 db/csomag
1 430 Ft

TENA ProSkin Nedves Mosdatókesztyű 8 db/csomag

A TENA ProSkin termékeit kifejezetten az inkontinenciának kitett, idős bőr megóvására fejlesztették ki. Használatukkal megfelelően gondoskodhat szerettei

sérülékeny bőréről és annak természetes egészségéről.
1 430 Ft
A vásárlás után járó pontok: 14 Ft
Részletek

Három egyszerű lépéssel Ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy hozzátartozója komfortosan érezhesse magát.

1. Szárazon tartás: mindig az inkontinencia súlyosságának megfelelő légeteresztő terméket használjon.

2. Tisztítás: Minden pelenkacsere alkalmával tisztítsa meg a bőrt a TENA ProSkin, kifejezetten inkontinenciaellátáshoz kifejleszetett termékeivel.

3. Védelem: A sérülékeny, idős bőr extra védelmet igényel. A pelenkacserét mindig védőkrém használatával fejezze be.


A nedves törlőkendők finomságát és a kesztyűk kényelmét egyesítő TENA ProSkin nedves mosdatókesztyű ideális a napi tisztálkodáshoz, és szappant, illetve vizet sem igényel. Az eldobható, puha mosdatókesztyű illatanyag-mentes; nedves anyaga leöblítést nem igénylő anyagot tartalmaz, amely kíméletesen tisztítja az idősek törékeny bőrét. A kényelmes kesztyű jól tapad, és a kézfejre is jól illeszkedik, így megfelelő higiéniát biztosít. A kényelem növelése érdekében a nedves mosdatókesztyűt használat előtt meg lehet melegíteni a mikrohullámú sütőben.

Víz és szappan nem szükséges a használatához, így a napi higiiéniai rutint nagyon megkönnyíti mind az ápolt, mind a gondozott számára.

A bőrt ápolja és puhává teszi.

Enyén illatosított, így kíméletes a bőrhöz.

Bőrgyógyászatilag tesztelt.

A TENA ProSkin nedves hajmosósapkával együtt 2 termékkel a teljes test tisztítása megoldható.

Bontsa ki a csomagolást és vegyen ki egy nedves mosdatókesztyűt. Húzza fel a terméket a kezére és gyengéden masszírozza át vele az ápolt testét, mintha hagyományos, nedves szivacsot használna. A teljes test lemosásához 4 nedves mosdatókesztyű elég: az archoz és a felsőtesthez,2 db a genitáliákhoz és egy az alsótesthez. Nem szükséges leöblíteni. Használja a TENA Nedves hajmosó sapkával kiegészítve, így a teljes test megtisztítása megoldható szappan és víz nélkül, kényelmesen, az ápolt számára is komfortosan. Használat után dobja ki a szemetesbe!Adatok
Cikkszám
25129501
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek