TENA Pants Extra S- 15 db
TENA Pants Extra S- 15 db
3 015 Ft

TENA Pants Extra S- 15 db

TENA Pants Extra S- 15 db
TENA Pants Extra S- 15 db
TENA Pants Extra S- 15 db

A TENA Pants alsónemű típusú pelenkanadrág középsúlyos és súlyos inkontinencia ellátására szolgáló egyszerhasználatos védőeszköz. Kiválóan alkalmas aktív, járóképes,inkontinens betegek ellátására.

3 015 Ft
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
Részletek

TENA Pants Extra S unisex inkontinencia-pelenkanadrág

15 db/csomag

Fehérneműként használható pelenkanadrág

aktív, fennjáró betegek számára súlyos inkontinencia esetén. "

Termék-hossz/Csípőbőség

(cm) 65 cm – 85 cm"

1843 ml

1-3 csepp: enyhe vizeletcsepegés, vizeletszivárgás (max. 350ml)

4-5 csepp: középsúlyos vizeletvesztés (350-900 ml)

5-8 csepp: súlyos vizeletvesztés (900ml felett)"

Ikonlista, az ikonok magyarázatával az, ami a weboldalon fenn van, pl:

https://tinyurl.com/wd4vzj9x"

A TENA Pants pelenkanadrágot egyformán könnyű fel- és levenni. Vegye fel úgy mint egy hagyományos fehérneműt. Levételkor tépje fel az oldalvarrást, és vegye le a hulladékba helyezhető fehérnemű-pelenkanadrágot. Tartsa szárazon, tisztán bőrét és védje a TENA ProSkin bőrápoló termékcsaláddal! "

 Az eldobható pelenkanadrág textilszerű, légáteresztő, rendkívüli nedvszívó képességű anyagokból készült, felhúzható kialakításának köszönhetően pedig épp olyan kényelmes, akár egy rendes alsónemű: a termék elősegíti a független és aktív életvitelt.

A TENA Pants pelenkanadrágok gyógyászati segédeszközök, orvostechnikai eszközök.  A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát! A  TENA Pants Plus S termék támogatott termékek, a TENA termékekkel kapcsolatos információk bemutatásának célja az Ön tárgyilagos tájékoztatása. A fentiekben található ismertető az OEP hivatalos Online Segédeszköz Jegyzékében (http://sejk.oep.hu) foglalt adattartalommal rendelkező, jogszerű eszközismertetés.

https://www.tena.hu/gondoskodas-szeretteinkrol/termekek/uniszex/inkontinencia-pelenkanadragok/tena-pants-plus-inkontinencia-pelenkanadrag-proskin

Fehérneműként használható pelenkanadrág súlyos inkontinencia esetére.

A TENA Pants Plus S pelenkanadrág puha és kényelmes inkontinencia nadrágpelenka nőknek és férfiaknak, nappali és éjszakai használatra is. A TENA eldobható nadrágpelenkák a legfejlettebb nedvességcsökkentő technológiával rendelkeznek a száraz érzés, a szivárgás elleni védelem és a szagsemlegesítés érdekében. Tartsa szárazon, tisztán bőrét és védje a TENA ProSkin bőrápoló termékcsaláddal!

 


Gyógyászati segédeszköz.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

 

 


Vásárolja meg a Prémiumvitamin boltban!

Adatok
Cikkszám
25126142
Tömeg
800 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek