Blog

Most sikerülni fog!

2023.05.04 11:20
Most sikerülni fog!

Mindenki másképp csinálja (?)

A felesleges kilók közös jellemzője, hogy egyszer csak, hirtelen, a semmiből ott teremnek, utálatosak, elrontják a mindennapjainkat és nem nagyon akaródzik nekik távozni.

Szinte mint egy verset, tudnánk sorolni, mit is kellene tenni, hogy megszabaduljunk tőlük. Ugye azt mindenki tudja, hogy amikor odafigyelsz a súlyodra fontos, hogy

  • mit/mennyit/mikor eszel
  • igyál eleget
  • mozogj rendszeresen
  • pihenj, aludj eleget
  • találd meg lelki egyensúlyodat.

Még ha nem elsősorban a modellalkal ígéretét is keressük diétázóként, hanem sokkal inkább az ideális formánkat szeretnénk elérni és megtartani, egyszóval: jól lenni a bőrünkben - akkor is jól jön valami hatékony, bevált, működő „plusz” segítség.

Nézzük, hogy csinálják ezt a sztárok!

Janza Kata és a Vertim kapszula

„Sokkal ducibb voltam, mint amit fejben gondoltam magamról. A járvány alatti kényszerpihenőben felfedeztem, hogy imádok sütni, ebben fejeztem ki az alkotási vágyamat. Ahogy dicsért a család, vérszemet kaptam! Olyan jók lettek ezek az édességek, hogy elkezdtem őket megenni, ezzel együtt észrevétlenül kúsztak fel rám a kilók.

Nincs mit szépíteni, egyszer csak azt láttam, hogy semmi nem jön rám. Amikor megláttam magam egy online előadásban, megrémisztett. Sokkal ducibb voltam, mint amit fejben gondoltam magamról. Sokkoló volt! Ezért döntöttem úgy, hogy le kell fogynom. Egyedül ez nem ment volna, pláne, hogy az edzésben nem vagyok ügyes, soha nem sportoltam.”

forrás: Internet

Onyuta Judit és a Genix kapszula

Onyutha Judit, a 90-es években tűnt fel, és hamar belopta magát a nézők szívébe. Az ugandai származású sztár némettanár szakon végzett, ezután úgy döntött, nem ezen a pályán folytatja tovább az útját, és légiutas-kísérő lett belőle. A TV2 a stewardessképzésről forgatott, így találták meg későbbi időjósukat, aki az Országos Meteorológiai Szolgálat felkészítése után tíz évig dolgozott a csatornának.

Nehéz elhinni, de az egzotikus szépség már az ötvenhez közeledik, mégis kirobbanó formában van.

Saját bevallása szerint nem volt ez mindig így, nemrég még elég nagy túlsúllyal küzdött. Amikor úgy döntött, itt az ideje a változásnak, a Genix kapszulát hívta segítségül.

forrás: Internet

Kandász Andrea és az SD36

„Mióta egy, a palesztin népgyógyászatban népszerű étvágycsökkentő segítségével 23 kilótól szabadultam meg, felszabadultabban viszonyulok a testemhez, kevesebb bennem a szorongás a külsőmmel kapcsolatban.

Az, hogy 23 kilót fogytam, a sípályán is érezhető, most sokkal könnyebben megy a mozgás. Hihetetlen belegondolni, de olyan, mintha eddig egy negyedmázsás zsákot cipeltem volna a pluszkilóimmal, ami az ízületeimnek és az egészségemnek is komoly próbatétel volt, de ezt most végre sikerült letennem.”

forrás: Internet

Mi támogatunk ebben! Nézd meg a méregtelenítést/ fogyást segítő termékeinket  KATT IDE

A hasizmaid mellett a „szeretem magam” izomcsoportodat is erősítsd, és adj hálát a testedért! Hiszen a szíved érted dobog, folyamatosan lélegzel és itt vagy ma is, egy újabb nap, amikor megélheted a jelen pillanatot!