TENA ProSkin Nedves hajmosó sapka
TENA ProSkin Nedves hajmosó sapka
3 049 Ft

TENA ProSkin Nedves hajmosó sapka

Víz és sampon nem szükséges a használatához, így a napi higiiéniai rutint nagyon megkönnyíti mind az ápolt, mind a gondozott számára.
3 049 Ft
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
Részletek

Kondícináló anyagokat tartalmaz, így ápolja és táplálja a hajat, az könnyen kifésülhetővé válik.

Enyén illatosított, így kíméletes a bőrhöz.

Bőrgyógyászatilag tesztelt.

A TENA ProSkin nedves mosdatókesztyűvel együtt 2 termékkel a teljes test tisztítása megoldható.

A TENA ProSkin termékeit kifejezetten az inkontinenciának kitett, idős bőr megóvására fejlesztették ki. Használatukkal megfelelően gondoskodhat szerettei

sérülékeny bőréről és annak természetes egészségéről.

Három egyszerű lépéssel Ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy hozzátartozója komfortosan érezhesse magát.

1. Szárazon tartás: mindig az inkontinencia súlyosságának megfelelő légeteresztő terméket használjon.

2. Tisztítás: Minden pelenkacsere alkalmával tisztítsa meg a bőrt a TENA ProSkin, kifejezetten inkontinenciaellátáshoz kifejleszetett termékeivel.

3. Védelem: A sérülékeny, idős bőr extra védelmet igényel. A pelenkacserét mindig védőkrém használatával fejezze be.


A TENA ProSkin hajmosó sapka egy nedves sapka, amely friss illatú sampont és hajbalzsamot tartalmaz a kellemes és kényelmes hajmosáshoz. Abban az esetben jelent megoldást, ha a zuhanyzás vagy a fürdés nem lehetséges, vagy túl bonyolult megoldani. Sampon és víz sem szükséges a használatához. Könnyen használható: mindössze húzza fel a száraz hajra, majd három percen át dörzsölje a fejbőrbe a sampont és hajbalzsamot. Frissen és tisztán tartja a hajat. Nem igényel leöblítést. A kényelem növelése érdekében a még felbontatlan csomagolású sapkát meg lehet melegíteni a mikrohullámú sütőben.

Bontsa ki a csomagolást, vegye ki és hajtsa szét a hajmosósapkát. Helyezze az ápolt fekére, masszírozza be a sampont 3-4 percig, mielőtt eltávolítja a terméket. Nem szükséges leöblíteni. A kellemesebb alkalmazás érdekében a bontatlan csomagolást melegítse fel mikrohullámú sütőben. Óvakodjon a túlmelegítéstől az égési sérülések elkerülése érdekében! Ellenőrizze a hőmérsékletet használat előtt, különösen a rugalmas széleknél. Szembe kerülés estén bő vízzel mossa ki a szemét.

Adatok
Cikkszám
25129500
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek