TENA MEN Level 3- nagy nedvszívó betét férfiaknak 16 db
TENA MEN Level 3- nagy nedvszívó betét férfiaknak 16 db
2 205 Ft

TENA MEN Level 3- nagy nedvszívó betét férfiaknak 16 db

A legnagyobb nedvszívó kapacitású férfi betét kiváló nedvszívó képessége védelmet jelent a rendszeres vizeletszivárgások ellen.

2 205 Ft
A vásárlás után járó pontok: 22 Ft
Részletek

TENA Men Level 3 - férfi inkontinenciabetét

16 db/csomag

Középsúlyos vizeletvesztés esetén, speciálisan férfiaknak

Hossz: 27 cm, vastagság: 9,5 mm

710 ml

1-3 csepp: enyhe vizeletcsepegés, vizeletszivárgás (max. 350ml)

4-5 csepp: középsúlyos vizeletvesztés (350-900 ml)

5-8 csepp: súlyos vizeletvesztés (900ml felett)

 

Ikonlista, az ikonok magyarázatával az, ami a weboldalon fenn van, pl: https://bit.ly/3v7LgSZ Vegye ki a terméket a csomagolásból, majd hajtsa szét.

A termék szélesebb részének kell felülre néznie.

Húzza le róla a papírt, és dobja ki.

Rögzítse a terméket a ragasztócsík segítségével az alsónadrág belsejéhez. Úgy helyezze el a terméket, hogy Önnek kényelmes legyen.

Ha nem sikerült megfelelően rögzítenie, húzza ki az alsóneműjéből a terméket, majd ragassza be újra.

Fontos: a terméket testhezálló alsóneműbe kell rögzíteni.

Ha a termék megtelt, vegye ki az alsónadrágjából, és dobja a szemetesbe. Ne dobja a toalettbe. Kidobás előtt becsomagolhatja a használt terméket a szürke színű csomagolóanyagba.

A kifejeztetten férfiak számára feljesztett kialakításának és gyors szárazságot biztosító dupla magjának köszönhetően maximális diszkréciót nyújt középsúlyos vizeletvesztés esetén. Egyenkénti csomagolással rendelkezik. A hátoldali ragasztócsíknak köszönhetően az alsóneműbe biztonságosan rögzíthető, így nem mozdul el, a puha, oldalsó gumírozás pedig megvéd a szivárgástól.

A TENA Men betétek gyógyászati segédeszközök, orvostechnikai eszközök.  A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát! A  TENA Men betétek támogatott termékek, a TENA termékekkel kapcsolatos információk bemutatásának célja az Ön tárgyilagos tájékoztatása. A fentiekben található ismertető az NEAK hivatalos Online Segédeszköz Jegyzékében (http://sejk.oep.hu) foglalt adattartalommal rendelkező, jogszerű eszközismertetés.

https://www.tena.hu/ferfiaknb/termekek/inkontinencia-betet-ferfiaknak/tena-men-level-3

Speciális betét férfiak számára középsúlyos vizeletvesztés esetére.

"A TENA Men Level 3 anatómiailag formázott, a férfi genitáliákhoz illeszkedő betét. A belső, lágy textilfelület különleges komfortérzést nyújt, teljes mértékben bőrbarát.  A betét belsejében lévő szuperabszorbens megköti a folyadékot, így a betét felszíne száraz marad. A TENA Men Level 3 légáteresztő külső borítása biztosítja a bőrbarát, kényelmes viseletet.

A termék a fehérneműbe illeszthető, biztonságosan rögzíthető, ezáltal kényelmesen és észrevétlenül viselhető. A betétek egyesével csomagoltak, így higiénikusan, diszkréten kezelhetők és szállíthatók."

Gyógyászati segédeszköz.


A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

 

 

Vásárolja meg a Prémiumvitamin boltban!

Adatok
Cikkszám
25126941
Tömeg
800 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek