Mindkét gombát a kínai és japán orvoslásban a cukorbetegek kezelésének kiegészítő terápiájában alkalmazzák.
Összetétel:
Bio Maitake gomba (Grifola frondosa) 0.063 g / ml
Bio Mandula gomba 0.063 g / ml
glicerin 0.8 g / ml
65% poliszacharid tartalom.
Alkalmazás: A Maitake gomba esetében az alfa-glükán növeli az inzulin receptorok inzulinérzékenységét és enyhíti az inzulin rezisztenciát a perifériás célszövetekben. A Mandula gomba kivonata javíthatja az inzulinrezisztenciát, csökkentheti a testsúlyt, a testzsírt, a szérum glükózt és koleszterin szintet. A készítmény hatása a kétféle gomba szinergiáján alapul, a hatóanyagok egymás hatását felerősítik.
Ajánlott adagolás:
Napi 5 ml, tetszőleges folyadékban bevéve (pl. tea, víz, gyümölcslé).
Az ajánlott napi adagolást ne lépje túl!
Az élelmiszer kiegészítők nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Kontraindikációk:
Vércukorszint csökkentő gyógyszer mellett a napi adag maximálisan: 2,5 ml.
További Naja Forest termékek
Vásárolja meg a Prémiumvitamin boltban!