Naja Forest Bodorrózsa Étrend-kiegészítő 100 ml
Naja Forest Bodorrózsa Étrend-kiegészítő 100 ml
14 987 Ft

Naja Forest Bodorrózsa Étrend-kiegészítő 100 ml

A Bodorrózsa hatóanyagai: a szervezetben jelen lévő, krónikus gyulladásokat és autoimmun betegségeket előidéző  patogén biofilmek esetén jelentenek hatékony segítséget.
14 987 Ft
A vásárlás után járó pontok: 150 Ft
Részletek
A Bodorrózsa hatóanyagai: a szervezetben jelen lévő, krónikus gyulladásokat és autoimmun betegségeket előidéző  patogén biofilmek esetén jelentenek hatékony segítséget. A bodorrózsa hatóanyagai megakadályozzák a vírus sejthez való kapcsolódását és bejutását. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4735868/

Kiválóan alkalmazható krónikus lyme borreliózis esetén, sok esetben a krónikus lyme borreliózis kapcsán alakulnak ki a bio filmek, súlyos gyulladások, melyek autoimmun betegséghez vezetnek, és ezek a megszűntetésében jelent segítséget.

A szervezetben jelenlévő káros élesztő és penész gombák ellen

A két hatóanyag szinergikus hatása révén a készítmény ajánlott vírusos, bakteriális és gombás fertőzések, és paraziták esetén együttesen.

A postcovid szindróma kapcsán kialakuló másodlagos bakteriális fertőzések esetén is teljeskörű segítséget jelent, ugyanis nem csak a patogén mikróbákra hat, de lentinán tartalma révén egyúttal erősíti az immunrendszert is.

A bodorrózsában lévő hatóanyagok kifejezetten a vírus burkát célozzák meg.

A bodorrózsa egyéb hatásai:

  • jótékony hatása magas polifenol tartalmának köszönhető, amely képes megakadályozni a vírus gazdasejtbe való bejutását, és a sejten belüli szaporodását.
  • polifenol tartalma háromszor magasabb a zöldteához viszonyítva
  • antioxidáns tartalma révén kiváló immunerősítő és gyulladáscsökkentő
  • kereskedelmi forgalomban eddig csak kapszula, tea vagy etanolos tinktóra formájában volt elérhető, viszont ez a glicerines elegy egy innováció!!!!
  • tea formájában isteni finom és ez az ízvilág köszön vissza ebben a folyékony kivonatbanJ

 

 


Vásárolja meg a Prémiumvitamin boltban!

Adatok
Cikkszám
25129007
Tömeg
100 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek