Leukoplast barrier sebtapasz (felülfertőződés ellen)
Leukoplast barrier sebtapasz (felülfertőződés ellen)
1 323 Ft

Leukoplast barrier sebtapasz (felülfertőződés ellen)

Leukoplast barrier sebtapasz felülfertőződés ellen
1 323 Ft
A vásárlás után járó pontok: 13 Ft
Részletek

Leukoplast barrier sebtapasz felülfertőződés ellen

30 db, 4 különböző méret/doboz

Kisebb sebek védelmére. Segít a felülfertőződések megelőzésében.

22x38mm, 38x38 mm, 22x72mm, 38x63mm

Válassza ki a seb méretének legmegfelőbb méretű sebtapaszt. Vegye ki a steril csomagból a tapaszt. Húzza le az egyik fehér védőfóliát a tapasz hátoldalán, majd helyezze rá a sebre úgy, hogy a fehér sebzóna rész a sebre essen. Simítsa le a ragasztófelületet, majd húzza le a másik fehér tapaszvédő réteget és simítsa rá ezt a ragasztós felületet is a bőrre.

A speciális védelemmel ellátott sebzóna megvédi a sebet a kórokozóktól biztosítva ezzel a felülfertőződés mentes sebgyógyulást. A gazdasásgos és steril sebellátás érdekében a sebtapaszok egyesével vannak csomagolva.

Gyógyászati segédeszköz. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát! A Leukoplast termékek elérhetők a patikában, vagy a  drogériákban. Vásárlásukhoz nem szükséges orvosi rendelvény.

Ismerje meg a teljes Leukoplast sebtapasz választékot!

Kisebb sebek védelmére. Leukoplast barrier sebtapasz, mely védi a sebet a kórokozóktól támogatva ezzel a steril sebgyógyulást.

"A Leukoplast barrier sebtapasz megvédi a sebet a különböző kórokozóktól biztosítva ezzel a felülfertőződés mentes sebgyógyulást. Kisebb méretű sebek ellátására ajánljuk. 4 féle méret a dobozon belül a gazdaságosabb felhasználás érdekében. Bőrbarát és légáteresztő, érzékeny bőrön is használható. Vízhatlan ezáltal hosszabban fennmarad.

 


Vásárolja meg a Prémiumvitamin boltban!

Adatok
Cikkszám
25128904
Tömeg
10 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek