ACTIMOVE  bokatámasz XL
ACTIMOVE bokatámasz XL
3 335 Ft

ACTIMOVE bokatámasz XL

Actimove bokatámasz krónikus, degeneratív bokaízületi fájdalmak esetén
3 335 Ft
A vásárlás után járó pontok: 33 Ft
Részletek

Actimove bokatámasz krónikus, degeneratív bokaízületi fájdalmak esetén

1 db/doboz

Degeneratív bokaízületi problémákra, túlterhelésből , vagy ismétlődő terhelésből fakadó szindrómákra, valamint krónikus bokaízületi fájdalmak esetén.

XL: 27 - 30 cm

A szükséges méret meghatározásához mérje meg a boka körméretét a bokacsont fölött.

Nyissa ki a dobozt, és vegye ki belőle a terméket. Bújtassa bele a lábfejét úgy hogy az Actimove logó felfelé nézzen. A hátsó részen kialakított kéynelmi zóna a sarokra kell essen. A javasolt viselési idő változó, de általában a testmozgás vagy a fizikai tevékenység időtartamára, azaz 30-180 percre korlátozódik. Akut állapotban a bokatámasz egész nap viselhető.  A termék viselése nem javasolt éjszaka és pihenőidőben, mert a túlzott használat miatt az izomzat legyengülhet, az izom stabilizáló, megtartó funkciója sérülhet.

Puha, latex- és pamutmentes fonalak a tartós kényelem érdekében. Egyedi, spirálos, varrás nélküli kialakításával segíti a jó illeszkedést. Anyagából és kialakításából kifolyólag sehol sem gyűrődik. Megerősített szélek a hosszan tartó viselhetőségért. Mindkét lábon alkalmazható. 40°on mosható.

Gyógyászati segédeszköz. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Az Actimove termékek elérhetők a patikában, vagy a  gyógyászati segédeszközboltokban. Vásárlásukhoz nem szükséges orvosi rendelvény.

Ismerje meg többi Actimove ízületrögzítő termékünket is!

Actimove (hétköznapi) bokatámasz krónikus, degeneratív bokaízületi fájdalmak esetén

"A biomechanikus szakemberek által tervezett, 4 méretben kapható Actimove bokatámasz degeneratív bokaízületi probléma, túlterhelésből , vagy ismétlődő terhelésből fakadó szindrómák, valamint krónikus bokaízületi fájdalmak esetén használható. Segít elkerülni a boka krónikus instabilitását. A latexmentes anyag kényelmes és bőrbarát viseletet biztosít. Jobb és bal lábon is egyaránt viselhető. Cipővel is hordható. Ergonomikus kialakításának köszönhetően formája követi a test vonalát, így biztosítva az anatómiai viszonyoknak megfelelő gyógyulást, támasztást és rögzítést. A javasolt viselési idő változó, de általában a testmozgás vagy a fizikai tevékenység időtartamára, azaz 30-180 percre korlátozódik. Akut állapotban a bokatámasz egész nap viselhető.

Higiéniai termék! 

 


Vásárolja meg a Prémiumvitamin boltban!

Adatok
Cikkszám
25128597
Tömeg
53 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek