ACTIMOVE SPORT bokastabilizáló
ACTIMOVE SPORT bokastabilizáló
8 210 Ft

ACTIMOVE SPORT bokastabilizáló

Actimove Sport keresztpántos bokastabilizáló sport sérülések után vagy újrasérülés megelőzésére
8 210 Ft
A vásárlás után járó pontok: 82 Ft
Részletek

Actimove Sport keresztpántos bokastabilizáló sport sérülések után vagy újrasérülés megelőzésére

1 db/doboz

Enyhe vagy közepes bokarándulásra, sport sérülések, azok megelőzése esetén, krónikus boka instabilitás esetére.

Egy méret, Boka körátmérő: 20 - 27 cm

N/A

COOLMAX PRO: elvezeti a nedvességet, szárazon tart

"Nyissa ki a dobozt, és vegye ki belőle a terméket. Nyissa szét a keresztpántok tépőzárát, majd fogja meg a bokastabilizálót  oly módon, hogy a címke a felső részen helyezkedjen el (térd felé). Bújtassa bele a lábfejét úgy hogy a belső fekete szövet a lába hátsó részét takarja, a sarok pedig szabadon marad. Majd a keresztpántokkal állítsa be a szükséges méretet úgy hogy a stabilizáló kellő szorossággal stabilizálja a bokát.

A javasolt viselési idő változó, de általában a testmozgás vagy a fizikai tevékenység időtartamára, azaz 30-180 percre korlátozódik. Akut állapotban a bokastabilizáló egész nap viselhető. A termék viselése nem javasolt éjszaka és pihenőidőben, mert a túlzott használat miatt az izomzat legyengülhet, az izom stabilizáló, megtartó funkciója sérülhet."

Az innovatív COOLMAX Air technológiának köszönhetően gyors száradást és légáteresztést biztosít az izzadás elkerülése érdekében. Neoprén-és latexmentes anyagának köszönhetően bőrbarát és kényelmes. Könnyen felhúzható ezáltal egyszerű a használata. A keresztpántok megfelelő stabilitást adnak, hogy a sportolás biztonságos legyen. Jobb és bal lábra egyaránt használható. Cipővel is hordható. 40°on mosható.

Gyógyászati segédeszköz. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Az Actimove termékek elérhetők a patikában, vagy a  gyógyászati segédeszközboltokban. Vásárlásukhoz nem szükséges orvosi rendelvény.

Ismerje meg többi Actimove ízületrögzítő termékünket is!

Actimove keresztpántos bokastabilizáló enyhe és mérsékelt bokarándulások, sportsérülések esetére.

"A biomechanikus szakemberek által tervezett, egy méretben kapható Actimove Sport bokastabilizáló enyhe és mérsékelt bokarándulások, sportsérülések után használható. Segít elkerülni az újbóli sérüléseket és a boka krónikus instabilitását. Speciális COOLMAX AIR anyagának köszönhetően nem izzad bele sportolás közben sem, a neoprén-és latexmentes anyag pedig kényelmes és bőrbarát viseletet biztosít. Jobb és bal lábon is egyaránt hordható. Ergonomikus kialakításának köszönhetően formája követi a test vonalát, így biztosítva az anatómiai viszonyoknak megfelelő gyógyulást, támasztást és rögzítést. A javasolt viselési idő változó, de általában a testmozgás vagy

a fizikai tevékenység időtartamára, azaz 30-180 percre korlátozódik. Akut állapotban a bokastabilizáló egész nap viselhető.

Higiéniai termék! 

 


Vásárolja meg a Prémiumvitamin boltban!

Adatok
Cikkszám
25128591
Tömeg
100 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek